sve kategorije

Vijesti iz kluba

Početna> Vijesti iz kluba

Međunarodna izložba biorazgradive plastike 2023

Vrijeme: 2023-07-08 Učitavanja: 31

Kao vodeći proizvođač biorazgradivih proizvoda u Kini, Zhejiang Lvhe Ecological Technology je na izložbi objavio novorazvijeno biorazgradivo posuđe i sirovine.

11

Uz tehnološke smjernice China Biology Degrade Material Committe, naša tvrtka posvetila se bio-baznim materijalima, biorazgradivom posuđu, istraživanju i razvoju biorazgradivih proizvoda u cijelom lancu, proizvodnji više od 20 godina u Kini. Većina naših kupaca iz Europe, Sjedinjenih Država, Japana, Koreje prodala je naše biorazgradive proizvode u super marketima, kao što su Walmart, Carriefour, Auchan, Target, itd. S brzim širenjem online kanala B2C platforme, mnogi su kupci odabrali online preprodavača poslovanje na Amazonu, Shopifyju, Targetu, Facebook Shopu. Naša tvornica za njih je razvila određene usluge prilagođavanja malih narudžbi.

22

Tijekom cjelodnevne izložbe u Ningbou, naš je štand primio stotine tisuća uzoraka citata, zahvaljujući nositelju Ningbo Internaltion Biology Exhibition, većina naših kupaca je vrlo zadovoljna našim proizvodima i uslugama, želimo da svi naši pratitelji i poslovni partneri dobiju snalažljive narudžbe širom svijeta.